ZAFIR BERISHA: FALËNDROJ QYTETARËT DHE AKTIVISTËT, NUK DO TË JAM PJESË E EKZEKUTIVIT

par qB991bX0bcBxOeK

Les commentaires sont désactivés pour cette page.